У Харкові п’яний чоловік скоїв напад на медиків швидкої та поліцейських

Днями при обслуговуванні екстреного виклику за адресою проспект Слави 7, стався черговий напад на бригаду медиків та співробітників поліції. Про це повідомили у Центрі екстреної меддопомоги та медицини катастроф.

Прибувши на адресу виклику бригада швидкої допомоги виявила чоловіка в стані алкогольного спʼяніння і жінку, яка представилася його мамою. На момент огляду чоловік мав напад бронхіальної астми та потребував надання допомоги, але без пояснень почав лаятися і напав на бригаду, нанісши фельдшеру удар по обличчю. Бригада не вагаючись натисла тривожну кнопку та покинула місце виклику і, дочекавшись патруль поліції, який прибув через 6 хвилин, повернулися до пацієнта.

У Харківській області п’яний чоловік напав на бригаду “швидкої”, травмовано лікаря

Незважаючи на присутність співробітників правоохоронних органів, пацієнт поводився агресивно на момент надання медичної допомоги, і як наслідок під час затримання вдарив співробітницю поліції по обличчю. Бригада проїхала разом з поліціянтами до відділку, де за фактом нападу правоохзоронці відкрили кримінальне провадження.

Поліцейській надали необхідну медичну допомогу та госпіталізовали до лікарні невідкладної меддпопомоги, у відділення нейрохірургії, з попереднім діагнозом : закрита черепно-мозгова травма, струс головного мозку та забій мʼяких тканин обличчя. У фельдшера бригади – забій мʼяких тканин правої вилиці.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі