Депутати перейменували КП «Харьковские известия» і сквер на честь дружби з РФ

Депутати Харківської міськради на сьогоднішній сесії підтримали також перейменування КП «Харьковские известия». Як повідомили у пресслужбі мерії, тепер це комунальне підприємство називатиметься «Інфосіті».

Крім того, депутати перейменували сквер «Дружба», який знаходиться на перехресті вулиці Мефодіївської та проспекту Героїв Харкова, на Сквер тепловиків.

Постачання газу на лояльних умовах є реальною перспективою

Нагадаємо, що раніше на сайті мерії з’явилася електронна петиція з проханням перейменувати сквер, присвячений дружбі Росії з Україною, на честь тепловиків, а саме працівників
КП «Харківські теплові мережі».

«Цей сквер був відкритий у 2003 році та названий на честь дружніх відносин України та росії. Однак 24 лютого 2022 року вся Україна, а особливо Харків відчули так звану «дружбу» із сусідньою державою. Уже більше року наше місто потерпає від постійних обстрілів російських військових.
Ракети, бомби, окупація частини території нашої держави, катування та вбивства мирних людей, зруйнована інфраструктура – така ціна дружби з росією!.. Незважаючи на постійні ворожі обстріли, руйнування інфраструктури, КП «Харківські теплові мережі» продовжувало діяльність, забезпечуючи містян гарячою водою та теплом. Працівники підприємства мужньо й хоробро виконували свою роботу попри небезпеку для життя та здоров’я. Завдяки їм ми пережили кінець зими 2022 року та зиму 2022/2023 років. Для всіх харків’ян вони справжні Герої!.. З огляду на вищенаведене, з метою увічнення подвигу Героїв-тепловиків та вшанування пам’яті працівників КП «Харківські теплові мережі», які загинули під час війни при виконанні своїх обов’язків, просимо Вас винести на розгляд сесії Харківської міської ради питання перейменування скверу «Дружба» у Сквер тепловиків», – зазначав автор петиції.

Також у Харкові перейменували кілька об’єктів топоніміки на честь загиблих захисників України і парк Горького.

.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі