У Харкові під час пожежі в багатоповерхівці загинула жінка (Відео)

Трагедія сталася в Шевченківському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Ахсарова, 17 надійшов на спецлінію 16 грудня о 15:04. До місця НП направили два відділення рятувальників на автоцистерні та одне на автодрабині. На момент їх прибуття вогонь вирував у квартирі на восьмому поверсі житлового будинку. Площа пожежі склала п’ять квадратних метрів.

Впав обличчям на дріт: у Харківській області Пенсіонеру знадобилася допомога рятувальників

Під час ліквідації вогню рятувальники виявили тіло 79-річної жінки. О 15:58 загоряння вдалося ліквідувати. Наразі працівники поліції та ДСНС встановлюють причину пожежі.

161221-45.jpeg

 

ДТП під Харковом: від зіткнення з автобусом загорівся легковик

Нагадаємо, раніше загорілася квартира в будинку по вулиці Отакара Яроша. Всередині приміщення знаходився 73-річний чоловік, який не міг самостійно вибратися назовні з вогняної пастки. Рятувальники зламали решітки на вікні, звільнили потерпілого та передали його медикам швидкої допомоги. Також із задимленої будівлі вогнеборці евакуювали 15 осіб.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі