У Харкові під час пожежі в п’ятиповерхівці рятувальники винесли з вогню чоловіка

У Шевченківському районі загорівся житловий будинок. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Отакара Яроша, 11А надійшов на спецлінію 9 червня о 22:58. До місця НС направили два відділення рятувальників на автоцистерні та одне – на автодрабині. На момент їх прибуття на першому поверсі горіла квартира. Всередині приміщення знаходився 73-річний чоловік, який не міг самостійно вибратися назовні з вогняної пастки.

На харківській окружній автомобіль врізався в стовп і згорів разом з водієм

Рятувальники зламали решітки на вікні, звільнили потерпілого та передали його медикам швидкої допомоги. Також із задимленої будівлі вогнеборці евакуювали 15 осіб. Площа пожежі склала 12 квадратних метрів. О 23:51 вогонь вдалося ліквідувати. В результаті інциденту жертв і постраждалих немає. Причину НС зараз з’ясовують співробітники служби порятунку.

У ТРЦ “Nikolsky” в центрі Харкова сталася пожежа (Відео)

Нагадаємо, раніше в селищі Великий Бурлук Харківської області сталася пожежа в кафе під час якого загинула співробітниця. До моменту приїзду екіпажу вогнеборців полум’я охопило облицювання стін, підлогу та меблі закладу. Загальна площа пожежі склала 20 квадратних метрів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі