У Харкові підприємцям розсилають фальшиві платіжки за електрику

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “Харківобленерго”. За даними компанії, на електронні адреси юридичних осіб та підприємців Харкова стали приходити платіжки за використання електроенергії невідомого походження. Крім цього, в тексті листів вказані неіснуючі номери телефонів.

“Будинок з градусником”, завод шампанського й обленерго: ТОП-7 об’єктів, які хочуть продати в Харкові

У “Харківобленерго” відзначають, що до розсилки такої кореспонденції компанія не має ніякого відношення.

“Нагадаємо, з 1 січня 2019 року питанням нарахування займається не обленерго, а постачальник електрики. Фальшиві листи, які юридичні особи отримують нібито від “Харківобленерго” можуть містити вірус”, – йдеться в повідомленні.

Колишніх комунальника й енергетика з Харкова засудили через корупцію

Нагадаємо, раніше в Індустріальному районі Харкова місцеві жителі перекривали дорогу через відключення світла. Вони заблокували рух на перехресті проспекту Індустріального та вулиці Біблика. Під час акції між учасниками й водіями трапилася бійка. На усунення аварії “Харківобленерго” було потрібно близько доби.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі