У Харкові після бійки з поліцейськими в СІЗО опинився відомий футбольний фанат

Про це повідомили в телеграм-каналі Troublemakers & Ultras Action. За словами вболівальників, після недавніх подій на Журавлівці в Харкові одному з відомих в Україні футбольних фанатів потрібна допомога.

“Наш друг Андрій Капрал потрапив у неприємну історію. Для розв’язання питання потрібна фінансова допомога. Звертаємося до всіх: у кого є можливість – допоможіть!” — йдеться в повідомленні.

У центрі Харкова кілька п’яних дівчат побили перехожу — очевидці

На думку футбольних фанатів, зараз на чоловіка, який брав участь у бійці “хочуть повісити організацію бійки та побиття співробітників правоохоронних органів”.

Нагадаємо, за інформацією ГУ НПУ в Харківській області, 11 грудня близько 22:30 поліцейські отримали сигнал про конфлікт на вулиці Героїв Праці. Під час розгляду семеро хлопців не реагували на вимоги правоохоронців і стали чинити їм опір. В результаті бійки п’ятеро копів отримали тілесні ушкодження. Поліцейські затримали сімох громадян віком від 19 до 50 років. Їм вручили підозри за статтею 345 (“погроза або насильство щодо співробітника поліції, вчинене групою осіб”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Конфлікт у “Болеро”: дії поліцейських кваліфікували як “хуліганство”

14 грудня Київський районний суд обрав запобіжний захід для харків’ян, підозрюваних у побитті співробітників поліції. Шістьох чоловіків взяли під варту на 60 діб з правом внесення застави у розмірі 49 тисяч гривень. Ще одного фігуранта — 50-річного чоловіка — помістили під варту без права внесення застави.

Нагадаємо, раніше на бульварі Івана Каркача в Харкові сталася бійка, одному з хлопців завдали ножові поранення. У відділі комунікації поліції регіону Newsroom повідомили, що постраждав 26-річний хлопець. Його доставили в лікарню і прооперували.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі