У Харкові після пожежі перевірятимуть реабілітаційні центри

У Харківській області планують провести перевірки пожежної безпеки в центрах, де утримуються колишні наркозалежні. Таке рішення ухвалили після нещодавньої пожежі на вулиці Аеродромній. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

Власник центру реабілітації, де сталася пожежа, не пускає в будівлю пожежників та поліцейських

У нараді взяли участь представники поліції, рятувальників та 30 реабілітаційних центрів. Радниця міністра МВС Ганна Міщенко рекомендувала скласти списки та графік відвідування таких установ. Надалі буде складено “зелений список” об’єктів.

“Ми просимо представників ДСНС провести інспекцію ваших об’єктів, надати вам рекомендації та час на усунення порушень пожежної безпеки. Якщо ж об’єкт не відповідатиме вимогам пожежної безпеки, ми рекомендуємо змінити приміщення”, – заявила Міщенко.

4gbzlbfordbskasrrypiikbbv1yffpi8xkt1wdyy.jpg

Фото: ХОДА

Нагадаємо, вночі 6 грудня в Слов’янському районі Харкова сталася пожежа в реабілітаційному центрі для наркозалежних. О 23:54 на гарячу лінію надійшла інформація про пожежу у двоповерховому будинку на вулиці Аеродромній, 7. На місце події виїжджали п’ять екіпажів рятувальників. До моменту їх прибуття вогонь поширився по даху і перекриттях будівлі, а також охопив одну з кімнат. Загальна площа загоряння склала 200 квадратних метрів. 13 постояльців і співробітники покинули будівлю до приїзду рятувальників.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі