У Харкові погрожують підірвати школи і вимагають 7 мільйонів гривень

У Харкові силовики перевіряють інформацію про мінування кількох шкіл. Користувачі соцмереж пишуть, що дітей і співробітників евакуювали з 11 навчальних закладів. Список був опублікований в міському Telegram-каналі ХС.

Мінування чотирьох харківських готелів виявилося помилковим

За словами очевидців, вибухівку шукають у школах №13, №33, №36, №59, №93, №99, №114, №117, №136, №129 і в навчальному закладі при Народній українській академії. Як стверджує видання “Редпост”, незадовго до евакуації в школі №59 отримали електронною поштою e-mail від якогось Руслана. Він вимагає перевести сім мільйонів гривень на два мобільних номери. При цьому повідомлення рясніє не тільки погрозами, але і численними помилками.

У пресслужбі обласного управління Нацполіції поки не коментують те, що трапилося.

Нагадаємо, раніше правоохоронці перевірили інформацію про мінування п’яти торгово-розважальних центрів і ринку. Повідомлення про небезпечні предмети в ТРЦ по вулицях Сумській, Академіка Павлова, Полтавський Шлях і в провулку Костюринському надійшло на електронну пошту поліції. Вибухотехніки та кінологи обстежили 26 300 квадратних метрів приміщень та евакуювали 88 осіб. Жодних вибухонебезпечних пристроїв не виявили.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі