У Харкові поліцейські вилучили дитину у нетверезої матері (Фото)

Учора, 12 грудня, до поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що 33-річна жінка після вживання алкогольних напоїв вчинила щодо своєї малолітньої дитини фізичне насильство. На місце події терміново виїхали працівники сектору ювенальної превенції.

Як повідомили у відділі комунікації облУНП, жінка перебувала у стані алкогольного сп’яніння, висловлювалась нецензурною лайкою, погрожувала всім присутнім фізичною розправою.

У Харкові жінка звернулася до поліції, щоб розшукати співмешканця з дитиною

Працівниками поліції та службою у справах дітей по Слобідському району було прийняте рішення про тимчасове вилучення трирічного хлопчика з небезпечного середовища. Наразі його життю та здоров’ю нічого не загрожує. Малюка помістили до медичної установи.

Щодо 33-річної матері вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) та 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі