У Харкові поліція затримала чоловіка, який розгулював з пістолетом вулицею

Правоохоронці відреагували на відео у соцмережах і затримали харків’янина, у якого перехожі побачили пістолет. Зброя виявилася пневматичною. Про це повідомили у пресслужбі обласного управління Нацполіції.

Раніше очевидці зняли, як чоловік гуляє із пістолетом у руках біля супермаркету.

“Нічого незвичайного, просто бухе тіло ходить на Тракторобудівників, 107 біля АТБ зі стволом. Це взагалі нормально?” – обурилися автори запису.

 

 

 

У поліції побачили публікацію та відправили за вказаною адресою групу реагування. Там правоохоронці знайшли нетверезого чоловіка та вилучили у нього пістолет, який виявився пневматичним. Харків’янин нікому не загрожував і не виявляв агресії. На нього також склали адмінпротокол за статтею 178 КУпАП (“розпивання пива або слабоалкогольних напоїв у громадському місці”).

АКС та саморобний вибуховий пристрій: у харківського бізнесмена вилучили арсенал

Нагадаємо, раніше у Харкові конфлікт на вулиці закінчився стріляниною. Пізно вночі 33-річний харків’янин гуляв зі своєю дівчиною, коли в нього сталася суперечка з трьома чоловіками. Після цього фігурант поїхав додому, взяв револьвер під патрон Флобера, повернувся на місце конфлікту та відкрив стрілянину по опонентах. Один потерпілий отримав поранення грудної клітки та черевної порожнини, другий – вогнепальне поранення плеча, а третій відбувся саднами. Кримінальне провадження відкрито за статтею “замах на вбивство”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі