У Харкові поруч з пішохідними переходами встановили 13 “школярів”

У Харкові біля пішохідних переходів встановлюють ростові фігури дітей. Цей крок, на думку чиновників, покликаний підвищити безпеку на дорогах міста. Про це повідомили в пресслужбі мерії.

У переходах метро з плиткою, що відпадає, борються за допомогою харчової плівки

У Департаменті інфраструктури заявили, що вже встановили 13 макетів. Їх розмістили біля шкіл №155 (мікрорайон ХТЗ), №33 (на Іскринській), №94 (навпроти “Харківобленерго”), а також поряд з гімназією №152 на Холодній горі. Ростові фігури також з’явилися біля дитячо-юнацької спортивної школи №8 і двох дитсадків – №178 і №447. Всього чиновники обіцяють встановити близько 100 “школярів”.

Нагадаємо, раніше в мерії заявили, що реконструкція Московського проспекту вийшла на фінальний етап. Станом на 25 червня, будівельники асфальтували ділянки проспекту, розширюючи проїжджу частину в районі вулиці Броненосця “Потьомкін”, і на наступному тижні планують завершити реконструкцію вузла проспект Московський – проспект Академіка Павлова – вулиця Лесі Українки – вулиця Польова – вулиця Тарасівська.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі