У Харкові повинні знищити понад 60 прапорів “Новоросії” та “ЛДНР”

Жовтневий районний суд Харкова виніс вердикт у справі про посягання на територіальну цілісність України. У зв’язку з тим, що фігурант ховається від правоохоронних органів, його засудили заочно. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У центрі Харкова облили зеленкою відомого сепаратиста

За даними слідства, уродженець Єнакієвого, який проживав в Харкові замовляв прапори самопроголошених республік, а потім продавав їх іншим “фанатам” терористів. 11 листопада 2014 року прийшов отримувати чергову посилку на “Укрпошті”, де і був затриманий співробітниками СБУ. Однак суд випустив його з-під варти та чоловікові вдалося втекти.

З 2018 року фігуранта судили заочно. Понятий і співробітниця відділення підтвердили, що у зловмисника вилучили прапори псевдореспублік, а ще один свідок розповіла, що отримувала від нього посилку із забороненою символікою. За посягання на територіальну цілісність України чоловіка заочно засудили до трьох років позбавлення волі. Служителі Феміди також постановили знищити понад 60 прапорів терористичних “Новоросії”, “ЛНР” і “ДНР”. Наразі вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі