У Харкові Renault не пропускав медиків, які рятували пацієнта: поліція знайшла водія

Харківські правоохоронці склали адмінпротокол на водія, який навмисне не пропускав машину швидкої допомоги. Чоловік визнав провину. Про це повідомили в обласному управлінні патрульної поліції.

У Харкові оштрафували маршрутника, який не пропустив машину ДСНС (Відео)

Нагадаємо, 28 вересня Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф опублікував відео, на якому автомобіль Renault не пропускає їх машину. У спецтранспорті в цей час знаходився пацієнт з гострим порушенням мозкового кровообігу. Однак ні звукові, ні світлові спецсигнали не переконали водія легковика пропустити автомобіль швидкої допомоги.

На наступний день патрульним вдалося розшукати порушника. Водій визнав свою провину. Копи склали на нього адмінпротокол за статтею 122 (“ненадання переваги транспорту з включеними спецсигналами”) КУпАП. Винуватцю доведеться заплатити штраф у 680 гривень.

 

 

Нагадаємо, раніше в Харкові Renault не пропустив маршрутку. За даними копів 14 серпня водій хетчбека при виїзді на перехрестя Індустріального проспекту і вулиці Біблика не виконав вимогу про зупинку та не пропустив маршрутку. В результаті сталося зіткнення, в якому постраждав пасажир Renault – чоловіка доставили в лікарню.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі