У Харкові рятувальники 18 годин гасили масштабну пожежу на підприємстві

У Харкові 10 екіпажів рятувальників і пожежний потяг гасили займання на складі, де зберігалася деревина. В результаті пригоди ніхто не постраждав. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

Під час пожежі під Харковом постраждала жінка

Виклик на вулицю Киргизьку, 19 надійшов рятувальникам вчора о 2:43. До моменту їх прибуття вогонь встиг поширитися по складському приміщенню, загальна площа спалаху склала 740 квадратних метрів. Бійці ДСНС врятували оператора розташованої поблизу підстанції та не дали полум’ю перейти на неї. Завдяки своєчасним діям рятувальників, пожежу також не встигла поширитися на вагони з деревиною та припаркований автомобіль ВАЗ-2109.

До 05:00 загоряння вдалося локалізувати, проте роботи по гасінню складу тривали до 21:10. У них були залучені 70 бійців ДСНС. Причину пожежі встановлюватимуть експерти.

 

 

Нагадаємо, раніше в Новобаварському районі Харкова горіла виробнича майстерня. 8 лютого о 12:22 на гарячу лінію надійшов виклик про пожежу на вулиці Виконкомівській. На місце події виїжджали чотири екіпажі рятувальників. До моменту їх прибуття вогонь поширився по складському приміщенню та утеплювачу даху. Загальна площа пожежі склала 290 квадратних метрів. О 15:09 бійцям ДСНС вдалося загасити пожежу.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі