У Харкові рятувальники два години гасили пожежу в торговому павільйоні

У Немишлянському районі вночі загорілися магазини. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію поступив на спецлінію 25 червня в 00:25. На вулиці Салтівське шосе, 100/1 загорівся торговий павільйон, в якому знаходився продуктовий магазин. До місця НС направили три відділення рятувальників на автоцистернах.

У сміттєпроводі харківської багатоповерхівки знайшли муміфіковане тіло жінки

На момент їх прибуття площа пожежі склала 50 квадратних метрів. Всередині приміщення горіла обшивка, торгове обладнання та прилавки з товаром. О 02:02 пожежу ліквідували. Зараз співробітники ДСНС з’ясовують причину інциденту.

250621-4.jpeg

 

У Харкові патрульний на руках виніс з пожежі 79-річну жінку

Нагадаємо, раніше на проспекті Тракторобудівників, 108 сталася пожежа, в результаті якої загинув пенсіонер. До моменту прибуття рятувальників вогнем була охоплена площа в п’ять квадратних метрів, горіли особисті речі у квартирі на шостому поверсі. В ході гасіння пожежники виявили тіло чоловіка 1938 року народження. Ймовірна причина загоряння – необережність при палінні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі