У Харкові шукали вибухівку в житловій квартирі

Інцидент стався в Основ’янському районі. Про це сьогодні повідомили в оперативному зведенні Харківської ОДА.

12 грудня близько 23:00 в поліцію надійшов сигнал про те, що в будинку на Московському проспекті, 90 замінована квартира. До місця НП виїжджали правоохоронці, вибухотехніки та співробітники екстрених служб.

У Харкові шукали вибухівку в п’яти ТРЦ і евакуювали 88 осіб

Квартиру та прилеглу територію будинку обстежили, жодних вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Наразі правоохоронці з’ясовують обставини інциденту, проводиться слідство.

Ні з ким не конфліктував: силовики знайшли школяра, чий номер використовують при “мінуваннях”

Нагадаємо, 6 грудня шість навчальних закладів отримали повідомлення про вибухівку та вимогу перевести сім мільйонів гривень. У підсумку поліція вирішила перевірити всі 193 харківські школи та 23 технікуми. Наступного дня зловмисники “замінували” сім шкіл, два вузи та три торгово-розважальних центри. Силовики також розшукали підлітка, якому належать зазначені “мінерами” номери. Однак 13-річний житель Кам’яної Яруги виявився не причетний до злочинів.

                               

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі