У Харкові сьогоднішня ніч була найхолоднішою за 56 років

У ніч з 17 на 18 листопада в Харківській області був встановлений температурний рекорд останніх років. Через радіаційне охолодження повітря та безвітряну погоду температура опустилася до -8, -14 градусів за Цельсієм. Про це повідомили в Харківському регіональному центрі гідрометеорології.

Сніг і сильні морози – синоптик розповіла, коли в Україні похолодає

У Харкові на метеостанції мінімальна температура склала -11,4 градуса, а в західній частині міста, за даними електронного датчика, і зовсім -13,2 градуса. Для нашого міста ніч 18 листопада стала найхолоднішою з 1965 року. Тоді метеорологи зафіксували температуру в -15,8 градуса.

Нагадаємо, квітень нинішнього року в Харкові видався найхолоднішим за останні 18 років. Середня температура склала 8,3 градуса вище нуля при нормі в 9,7°. Часто спостерігалися заморозки як на поверхні грунту, так і в повітрі. Мінімальна температура становила -3,9 °(5 квітня), максимальна + 21,4° (30 Квітня). Останній раз настільки низька температура спостерігалася у квітні 2003 року, тоді середній показник за місяць склав 6,2°.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі