У Харкові спалахнула квартира в багатоповерхівці: з будівлі евакуювали дев’ятьох людей (Фото)

У Салтівському районі 28 жовтня сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Про це сьогодні повідомили у прес-службі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про пожежу на вулиці Героїв Праці, 38 надійшов на спецлінію о 14:42. До місця НП направили три відділення рятувальників на автодрабині та автоцистернах. На момент їх прибуття на четвертому поверсі горіла квартира. Площа пожежі становила 50 квадратних метрів. Внаслідок займання сталося сильне задимлення на верхніх поверхах.

Під час гасіння вогню рятувальники евакуювали з будівлі дев’ятьох осіб, у тому числі дітей 2, 3, 4 та 6 років. Одну жінку врятували з палаючої квартири за допомогою автодрабини, решту мешканців вивели на свіже повітря сходовою кліткою.

О 16:07 полум’я вдалося ліквідувати. За попередніми даними, причиною пожежі могло стати коротке замикання електромережі.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі