У Харкові стала відома дата відкриття великого ТРЦ на Салтівці

У Харкові завершили реконструкцію одного з найбільших торгово-розважальних центрів міста. Відкриття “Каравану” заплановано на 11-12 грудня. Про це повідомили на сайті ТРЦ.

Нагадаємо, роботи стартували наприкінці весни 2021 року. Перебудову торгово-розважального центру тоді оцінили у 260 мільйонів гривень. У листопаді стало відомо, що місце льодової ковзанки зайняв розширений фуд-корт. Всередині також з’явилися панелі для підзарядки гаджетів і акустичні кабінки для дзвінків.

У Харкові за 15 мільйонів планують побудувати новий міст (Фото)

Як розповіли в “Каравані”, територія буде розділена на чотири локації: “Вау-Вау”, “Драйв”, “Кураж” та “Чилл”. У мережі вважають, що ці назви повинні відповідати емоціям, які будуть відчувати відвідувачі. Під час відкриття в ТРЦ працюватимуть атракціони, також запланована розважальна програма для дітей та дорослих.

photo5257980895015581550.jpg

ТРЦ “Караван”. Фото: Newroom

Нагадаємо, раніше в мережі показали, як у Харкові просувається будівництво найбільшого ТРЦ. Роботи ведуться по периметру всього ТРЦ, який планують відкрити вже в 2022 році. Всередині будівлі вже встановили ескалатори і ліфти. Раніше став відомий список торгових точок, які будуть розташовуватися всередині ТРЦ. У ньому розмістять три гіпермаркети електроніки (Comfy, Eldorado та “Фокстрот”), дитячу розважальну зону Smile Park площею 3000 квадратних метрів, 200 магазинів і супермаркет” Сільпо”, а також фуд-хол та кінотеатр”Wizoria”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі