У Харкові сталася масова бійка: п’ятеро поліцейських у лікарні

Інцидент стався вчора ввечері в Київському районі. Першими про подію повідомили очевидці, опублікувавши в соцмережах відповідне відео.

У Харкові водій заплатить 17 тисяч гривень за бійку з паркувальником

“Забійна вечірка на Журавлівці. На місці кілька карет швидкої допомоги та понад 15 екіпажів патрульних. Була масова бійка і напад зі зброєю на співробітника поліції. Всіх, хто виїжджають з Акважура, зупиняють, йде огляд багажників і рук всіх хто в машині”, – написав свідок.

Повідомлення про бійку на вулиці Героїв Праці надійшло до поліції близько 22:30. На виклик прибув екіпаж патрульної поліції. На місці події кілька людей чинили опір діям поліцейських, не реагуючи на їхні вимоги. В результаті конфлікту, п’ять поліцейських отримали тілесні ушкодження, медики доставили їх до лікарні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 28, та ч. 2 ст. 345 (“погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу, вчинене групою осіб”) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці затримали сімох осіб віком від 19 до 50 років. Їм повідомили про підозру у вчиненні злочину. Порушникам загрожує обмеження або позбавлення волі строком до п’яти років.

У центрі Харкова кілька п’яних дівчат побили перехожу – очевидці

Нагадаємо, раніше в ресторані в центрі Харкова сталася масова бійка. Інцидент стався в ресторані Basta Lounge. Як повідомив журналісту Newsroom директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта, після бійки в “нетложку” забрали 31-річного чоловіка і 25-річну-жінку. У чоловіка черепно-мозкова травма і перелом ребер, а у жінки на тілі забої та садна.

Коментарі