У Харкові студенту зламали щелепу через куріння в туалеті: суд виніс вирок

Київський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про побиття студента. Інцидент стався в гуртожитку №5 НТУ “Харківський політехнічний інститут”. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Бійка в Харківській школі: вчительці винесли вирок

За даними слідства, напад стався вночі 9 січня 2019 року. Студент політеху вдарив хлопця в обличчя та зламав йому щелепу. Під час розгляду фігурант не визнав своєї провини. За його словами, він зробив потерпілому зауваження через куріння в туалеті, але не бив його.

Однак потерпілий не підтвердив цю версію. Студент розповів, що між ним і нападником сталася перепалка у вбиральні, яка продовжилася в побутовому приміщенні. Там обвинувачений вдарив його, після чого хлопцеві довелося лікуватися 34 дні. Свідок, який на той час був головою студентської ради, підтвердив, що фігурант просив у нього допомоги через бійку.

У Мелітополі невідомі побили харків’янина та забрали у нього сумку з грошима

За нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості суд засудив студента до двох років позбавлення волі з дворічним випробувальним терміном. Крім того, його зобов’язали виплатити потерпілому 12880 гривень компенсації моральної та матеріальної шкоди. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі