У Харкові трамвайне депо орендує вагони за 2,7 мільйона гривень

Комунальники платять за прокат трамвайних вагонів понад 150 тисяч гривень на рік. Відповідні документи опублікували на порталі електронних закупівель Prozorro.

Комунальне підприємство “Жовтневе трамвайне депо” оголосило тендер на закупівлю 18 вагонів за 2,7 мільйона гривень. За умовами договору, підрядник повинен надати в прокат засоби для перевезення пасажирів до 31 грудня 2022 року.

Приберуть трамвай і розширять проїжджу частину: на реконструкцію вулиці Весніна хочуть виділити 127 мільйонів

Згідно з розрахунками, вартість оренди одного вагона на рік обійдеться міському бюджету в 150 тисяч гривень і 12500 — на місяць.

Варто відзначити, що минулого року аналогічний тендер виграла компанія “АМК Сервіс”. Підприємство було зареєстровано в серпні 2008 року. Її бенефіціарами зазначені Анна Тарасова та Олена Воронова, директор — Ірина Тіленіна. В основному підприємство займається наданням в оренду машин, обладнання та товарів.

На дорогу через ринок “Барабашово” витратять ще сто мільйонів гривень

Нагадаємо, раніше Newsroom повідомляв про те, що КП “Салтівське трамвайне депо” заборгувало депутату Харківської міськради та другу Геннадія Кернеса Ігорю Аріху майже мільйон доларів.

 

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі