У Харкові три десятка будинків, лікарня та школа на кілька днів залишилися без гарячої води

Обмеження пов’язані з продовженням ремонтних робіт на магістралі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі комунального підприємства “Харківські теплові мережі”.

За інформацією комунальників, в частині Слобідського та Немишлянського районах міста до 18:00 24 вересня не буде гарячого водопостачання.

У Харкові в авто спалахнув газовий балон: постраждав водій

У Слобідському районі обмеження торкнуться жителів 23 будинків, одного лікувального закладу, двох дитячих садків, одній школі на території, обмеженої вулицями Чорноморської, Морозова, Енергетичної, Дизельної, Войкова, Мухачева, Ковтуна;

Компанія, яка будувала Ейфелеву вежу в Парижі, буде модернізувати харківські тепломережі – Терехов

У Немишлянському районі води не буде у 10 житлових будинках і двох відомих будинках на вулицях Дизельній і Енергетичній.

Нагадаємо, раніше “Харківгаз збут” змінив тариф для населення. Всіх споживачів в області автоматично перевели на тариф “Твій газ річний”. З 1 травня 2021 року по 30 квітня 2022 року в рамках тарифу діє єдина ціна, яку постачальник не зможе підняти в залежності від сезонних цінових коливань. Вона складе 7,99 гривні за кубометр блакитного палива.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі