У Харкові у дворі лікарні виявили труп чоловіка

Тіло 50-річного чоловіка без ознак насильницької смерті відправили в морг.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області. 4 липня о 14:10 у поліцію надійшло повідомлення про те, що в провулку Балакірєва, 3А, у дворі Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги, знаходиться труп чоловіка.

У селищі під Харковом троє людей загинули від отруєння чадним газом

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Тіло 50-річного чоловіка без видимих ​​ознак насильної смерті відправили в морг. Дані про подію внесли в єдиний журнал обліку звернень і заяв.

У сміттєпроводі харківської багатоповерхівки знайшли муміфіковане тіло жінки

Нагадаємо, раніше в Харкові біля сміттєвих баків знайшли тіло вбитої жінки. Інцидент стався на вулиці Отакара Яроша. 6 листопада, біля одного з місцевих будинків було знайдено тіло 42-річної громадянки з ножовим пораненням. Незабаром силовики затримали підозрюваного, ним виявився знайомий убитої.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі