У Харкові у трирічного сина поліцейського діагностували нейробластому

У Харкові збирають кошти на операцію трирічному Матвію Тараненку, у якого діагностували нейробластому. Син співробітника правоохоронних органів зараз знаходиться в стамбульській клініці. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив харків’янин Юрій Бодак.

Медики врятували дитину, яка подавилася під час їжі

У трирічного хлопчика виявили пухлину діаметром шість сантиметрів під правою легенею. Дитину у важкому стані доставили в Стамбул, де її обстежували неврологи. Медики розповіли, що Матвію необхідна операція. Вартість оперативного втручання становить 15 тисяч доларів.

“Дуже потрібна будь-яка допомога – інформаційна та фінансова! Дякую за те, що відкриваєте серце для маленької дитини”, – звернувся до харків’ян автор допису.

Перерахувати кошти можна на карти 5168 7422 1293 0303 (“Приват Банк”) і 4441 +1144 4872 2577 (“Моно Банк”).

“Прив’язали колготками до лікарняного ліжка”: в Харкові розгорівся скандал через методи лікування в інфекційці

Нагадаємо, раніше в Україні вперше провели трансплантацію серця дитині. Орган пересадили 13-річному Максиму з волинського села Зарудчі. Останній місяць дитина була в реанімації Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання. Стан хлопчика залишалося критичним. Донором органів став 54-річний чоловік, який помер від інсульту. Його сім’я дала згоду на вилучення органів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі