У Харкові уламок російської ракети впав на дах автосалону (Фото)

Про це 26 липня повідомили у прес-службі ДСНС у Харківській області.

За інформацією відомства, близько 04:30 російські окупанти завдали ракетного удару по Слобідському району Харкова. Уламок однієї з ракет потрапив на дах автосалону. Внаслідок цього спалахнув гідроізоляційний матеріал покрівлі. Рятувальники, які прибули на місце, ліквідували пожежу. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Окрім цього, о 04:50 у Чугуєві ворожий боєприпас пошкодив газову трубу на вході до приватного будинку. Внаслідок руйнування стався витік газу, виникла пожежа. До місця НП прибули рятувальники Луганської області та оперативно ліквідували спалах. Також у Чугуєві рятувальники продовжують розбирати завали будинку культури, яку було зруйновано після влучення російської ракети. За попередніми даними, під уламками можуть бути люди. Аварійно-рятувальні роботи тривають.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі