У Харкові в ДТП з вантажівкою постраждала пасажирка таксі (Фото)

Аварія сталася в Київському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”.

За даними правоохоронців, 19 жовтня близько 09:00 на вулиці Весніна зіштовхнулися вантажівка КамАЗ і автомобіль служби таксі Renault Logan. У результаті ДТП постраждала 60-річна пасажирка легковика.

У Харківській області на трасі перекинулася фура з пивом

Жінку з травмами різного ступеня тяжкості медики швидкої допомоги доставили в лікарню. Зараз вирішується питання про внесення даних про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (“порушення правил дорожнього руху”) КК України.

photo_2021-10-19_15-37-25.jpg

 

У Харкові на парковці біля супермаркету зіткнулися сім автомобілів

Нагадаємо, раніше в поїзд, який їхав з Харкова до Львова, в’їхав комбайн. Надзвичайна подія сталася на залізничному переїзді на ділянці Фастів – Житомир. За попередньою інформацією, водій сільськогосподарського автотранспорту проігнорував правила дорожнього руху і виїхав на нерегульований переїзд, до якого в той час наближався пасажирської поїзд. В результаті зіткнення пошкоджено локомотив поїзда і шість вагонів. Пасажири і поїзна бригада не постраждали. Водій комбайна відмовився від госпіталізації. Пасажири вагонів, в яких були розбиті вікна, пересадили на інші місця в поїзді.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі