У Харкові вантажний автомобіль з медичним киснем застряг у заметі (Фото)

ДТП сталося в Московському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Автогенній надійшов на спецлінію вранці 29 грудня. Біля будинку №10 вантажівка Volvo, яка перевозила цистерну з киснем для Харківської міської лікарні №22, потрапила в сніговий замет і не могла продовжувати рух.

У Харкові трамвай зійшов з рейок і зніс огорожу: у ДТП постраждали пасажири (Фото)

На підмогу водієві направили одне відділення рятувальників на автомобілі підвищеної прохідності. За допомогою тросів і лебідки співробітники ДСНС витягли цистерну з замету, після чого вантажівка відправила до місця призначення.

Від удару відірвало моторний відсік: у поліції розповіли подробиці ДТП із загиблими (Фото)

Нагадаємо, раніше на трасі Мерефа-Лозова-Павлоград водій легковика Volkswagen Golf не впорався з керуванням, його автомобіль вилетів з траси в кювет і перекинувся. На місце аварії направили одне відділення співробітників ДСНС. Прибувши на виклик, рятувальники за допомогою лебідки та спецінструментів розчистили територію від дерев і витягли машину на проїжджу частину.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі