У Харкові вибув з перегонів один з кандидатів у мери

Самовисуванець Валерій Говоров звернувся до територіальної виборчої комісії із заявою про відмову від участі у виборах. Тепер ТВК має прийняти формальне рішення про його зняття. Про це Newsroom розповіла голова тервиборчкому Олена Матвієнко.

Вибори в Харкові: Терехов подав документи до виборчої комісії

За її словами, чоловік приніс документи вчора після 17:30. Згідно з чинним законодавством, комісія повинна розглянути їх протягом трьох днів. Втім, у ТВК немає підстав відмовляти кандидату в цьому випадку. Знятися з виборів претенденти можуть до 11 жовтня. При цьому заставу у 288 тисяч гривень їм не повертають (на це має право тільки переможець перегон).

Валерій Говоров є заступником мера Куп’янська та депутатом обласної ради від “Опозиційною платформи – За життя”. В останньому він входить до складу комісії з питань молодіжної політики, культури, спорту та туризму. При цьому в харківські градоначальники Говоров балотувався як самовисуванець.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі