У Харкові виставили на аукціон частину приміщень університету міського господарства

Прибудову гуртожитку ХНУГХ імені А. Н. Бекетова планують здавати в оренду.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Харківської ОДА. За інформацією Фонду держмайна, виставити на аукціон планують кімнати №1-1,1-2,1-3,1-4,1-5,1-6,1-7 на першому поверсі гуртожитку №6, яке знаходиться на вулиці Отакара Яроша, 6Б. Загальна площа об’єкта становить 103 квадратних метрів.

У Харкові агрофірма за чверть мільярда купила ТРЦ “Магелан”

Торги пройдуть за методом покрокового зниження початкової вартості та подальшої подачі пропозицій. Стартова ціна оренди становить 348 тисяч гривень. Заявки для участі в аукціоні приймаються до 30 квітня, а торги запланували на наступний день.

У Харкові не знайшлося охочих купити будинок поліклініки за 43 мільйони

За умовами аукціону, майбутній орендар зможе організувати в приміщеннях їдальню, але продавати там підакцизні товари буде не можна. Мінімальний термін оренди становить п’ять років.

Нагадаємо, раніше Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на продаж ТРЦ “Магелан” в Харкові. За даними пресрелізу, початкова ціна торгово-розважального центру площею 110 тисяч квадратних метрів (з них введені в експлуатацію лише 40 тисяч) склала 779 мільйонів гривень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі