У Харкові вночі згорів автомобіль (Фото)

У Київському районі спалахнув легковик. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області. Сигнал про подію на вулиці Дружби Народів, 271 надійшов на спецлінію 7 вересня о 2:06.

Під Харковом на трасі згоріла фура з продуктами

До місця НС направили два відділення рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття близько 16-поверхового будинку горів припаркований Ford Fusion 2008 року випуску. Площа пожежі склала три квадратних метри.

У Харкові після зіткнення зі швидкою перекинувся кросовер: постраждало двоє людей

О 2:44 рятувальникам вдалося ліквідувати загоряння. Жертв і постраждалих в результаті інциденту немає. Зараз співробітники ДСНС і правоохоронці з’ясовують причину НС.

070921-4.jpeg

Нагадаємо, раніше на Окружній зіткнулися автомобілі Toyota Rav 4 і Lexus. Аварія сталася вдень 21 липня біля повороту на Салтівське шосе. В результаті зіткнення постраждали три людини. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту витягли з позашляховика одного з постраждалих і передали його медикам. Пацієнта доставили в Харківську лікарню швидкої та невідкладної допомоги.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі