У Харкові водій маршрутки врізався в легковик: Opel відкинуло на тротуар (Фото)

ДТП сталося сьогодні вранці на вулиці Золочівській, 20-а.про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

Водій маршрутного автобуса “Богдан” порушив правила дорожнього руху та протаранив легковий автомобіль Opel. Від удару легковик відкинуло на тротуар, де він врізався в огорожу. В результаті аварії жертв та постраждалих немає. На місце ДТП виїжджали співробітники патрульної поліції.

Під Харковом “шістка” вилетіла в кювет, водій загинув

Відносно водія маршрутки копи склали протокол за статтею 124 (“порушення правил дорожнього руху”) КУпАП. Матеріали справи найближчим часом передадуть до суду.

262990334_1539228569787715_2074333187457634231_n.jpg

 

ДТП з фурою в Харкові: відомо, що розповів підозрюваний водій на допиті

Нагадаємо, раніше в Харкові в районі авторинку “Лоск” зіткнулися мікроавтобус та ВАЗ-21099. Від удару обидва автомобілі злетіли з дороги в кювет, а мікроавтобус ще й перекинувся. Директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта розповів Newsroom, що врятувати водія легковика не вдалося – від отриманих травм він загинув на місці аварії. Чоловікові було 75 років.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі