У Харкові в’єтнамець заплатить 150 тисяч за торгівлю підробленими речами Nike і Puma на “Барабашово”

Московський районний суд Харкова виніс вирок власнику підпільного цеху, де шили “фірмові речі” від відомих брендів. Чоловік повністю визнав провину і уклав угоду з постраждалими компаніями. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові вірменина засудили до штрафу за 14 випадків підробки документів

За даними слідства, виробництво працювало з червня 2019 по липень 2020 року. Фігурант організував пошиття спортивних речей, на які потім наносили лейбли “Nike” і “Puma”. Після цього “фірмову” продукцію продавали на ринку “Барабашово” і в оптовому інтернет-магазині origina-sport.com.ua. Як підрахували експерти, брендам спортивного одягу було завдано збитків на 982 тисячі гривень.

У ході розгляду громадянин В’єтнаму повністю визнав свою провину. Він уклав угоду з представниками потерпілих – патентно-правовою фірмою “Пахаренко і партнери”. Чоловіка зобов’язали виплатити постраждалим компаніям по 50 тисяч гривень.

У Харкові лікарі приватної лікарні видавали підроблені результати ПЛР-тестів

За незаконне використання товарних знаків суд засудив іноземця до штрафу у 20 тисяч в українській валюті. Ще 29 тисяч він заплатить за судові витрати. Служителі Феміди постановили, що вилучені речі повинні бути знищені, а телефони та техніка – повернуті власникові. Вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі