У Харкові засудили вбивцю, який розчленував тіло своєї жертви

72-річний чоловік зарубав сокирою свого знайомого і розчленував тіло. Суд призначив йому 8 років і 6 місяців позбавлення волі.

Фрунзенський районний суд м. Харкова визнав винним 72-річного чоловіка в умисному вбивстві свого знайомого-ровесника. Йому призначено покарання у виді 8 років і 6 місяців позбавлення волі.

За даними суду, увечері 19 січня 2023 року двоє літніх чоловіків, які були знайомими, вживали алкоголь у квартирі одного з них у Немишлянському районі Харкова. Вони розпили півтора літра горілки, коли між ними виникла суперечка.

Господар квартири, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, взяв сокиру та завдав шість ударів по голові свого гостя. Потерпілий помер на місці.

Зловмисник пішов спати, а на наступний ранок, усвідомивши, що вбив людину, вирішив розчленувати тіло. Він планував ховати його поступово — частинами.

Росіяни вбили двох людей в центрі Херсона

21 січня вбивця вивіз і закопав біля гаражу у себе на дачі частину тіла потерпілого. Однак, повернувшись додому, він побачив там правоохоронців.

Їх викликала дочка вбивці. Жінка принесла батькові ліки та, відкривши двері його квартири власним ключем, побачила рештки трупа поруч з інструментами, які були у крові. Злякавшись, жінка подзвонила у поліцію.

Того ж дня вбивцю було затримано.

Під час судового розгляду обвинувачений визнав свою вину.

Обвинувальний вирок виніс Фрунзенський районний суд м. Харкова. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

Коментарі