У Харкові затримали двох чоловіків, які спеціалізувалися на квартирних крадіжках

Зловмисники за допомогою знаряддя для механічного відмикання дверей проникали до помешкань громадян та викрадали цінні речі і гроші. Як повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області, злодії «засвітилися» у соціальних мережах, де небайдужі мешканці житлового будинку у Харкові розмістили відео підозрілих осіб, які потрапили на камери відеоспостереження.

Крадіїв викрили 27 січня після скоєння ними чергового злочину. В селищі Пісочин увагу оперативників привернули двоє чоловіків, які вийшли з під’їзду будинку з пакетами в руках. При цьому вони постійно озиралися та намагалися приховати обличчя. Коли поліцейські наблизилися до підозрілих осіб, ті кинулися тікати, але були затримані. При собі зловмисники мали набір відмичок та речі, походження яких не могли пояснити.

Огляд слота Gates of Olympus — про способи виграшу та бонуси

Поліцейські оперативно встановили особи крадіїв. Ними виявилися 30-річний харків’янин та 31-річний житель області. З’ясувалося, що обидва раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Співробітники кримінальної поліції вилучили у затриманих речові докази. В той же день до поліції із заявою про квартирну крадіжку звернувся мешканець Пісочина. У вилучених поліцейськими речах він впізнав своє майно.

Зловмисникам загрожує до 8 років позбавлення волі. Зараз поліцейські проводять оперативні заходи, направлені на відпрацювання наявної інформації про причетність затриманих до скоєння аналогічних злочинів на території міста Харкова та області.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі