У Харкові збірна України розгромила футболістів з Кіпру

Збірна України з футболу вдома обіграла Кіпр у товариському матчі.

Матч проходив 7 червня на стадіоні “Металіст”. Перший гол з пенальті у ворота кіпрської збірної на 37 хвилині забив Андрій Ярмоленко. Другий м’яч, також з пенальті, опинився у воротах супротивника після удару українського футболіста Олександра Зінченка. У другій половині гри, на 59 хвилині, відзначився Роман Яремчук, а Андрій Ярмоленко забив гол на 65 хвилині спортивного поєдинку.

У Харкові футболіст ударив арбітра на полі: суд виніс вирок

Фінальний товариський поєдинок проходив напередодні чемпіонату Європи з футболу 2020. Його відкриття відбудеться 11 червня в Римі. Перший матч збірна України зіграє 13 червня проти футболістів з Нідерландів.

Харків’янку визнали кращою футболісткою України у 2020 році

Нагадаємо, раніше збірна України не раз проводила поєдинки на стадіоні “Металіст”. Так, в рамках відбору на ЧС-2018 наша команда зустрілася з турками. Той матч запам’ятався впевненою перемогою господарів і інцидентом з напівоголеною активісткою Femen, вибігла на поле. Пізніше в Харкові українці зіграли проти литовців. Завдяки дублю Руслана Малиновського наша збірна знову святкувала перемогу.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі