У Харкові згорів продуктовий магазин

Надзвичайна подія сталася в Новобаварському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

У ТРЦ Nikolsky евакуювали відвідувачів та шукали бомбу (Фото, Відео)

Сигнал про подію на вулиці Власенко, 5 надійшов на спецлінію 4 серпня о 12:28. До місця НП направили два відділення рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття горів продуктовий магазин. Площа пожежі склала 25 квадратних метрів. Через сильне займання постраждали сусідні кіоски, які стояли поруч.

040821-4.jpeg

 

У сміттєпроводі харківської багатоповерхівки знайшли муміфіковане тіло жінки

О 13:46 рятувальникам вдалося ліквідувати вогонь. Жертв і постраждалих внаслідок події немає. Зараз співробітники ДСНС з’ясовують причину інциденту.

Нагадаємо, раніше в Харкові у дворі житлової 16-поверхівки по вулиці Молочній, 30 недалеко від стадіону “Металіст” згоріли легковика Toyota Camry та Suzuki Grand Vitara. Загальна площа пожежі становила близько 6 м кв. Від температури почала плавитися фарба на сусідніх авто Mazda 6 і Hyundai Accent.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі