У Харкові жителі скаржаться на шкуродерів: поліція проводить перевірку

Харківські правоохоронці розслідують можливе вбивство собаки та інших тварин на Основі. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Про це повідомили в пресслужбі “главку”.

У Харківській області поліція розслідує вбивство собаки

Раніше місцеві жителі скаржилися на пропажу котів. За їх словами, з 17 тварин, які проживали в цьому районі, зараз залишилися всього три.

“За зупинкою жорстоко полюють теж за котами, ось вчора вбита собака! Поліція залучена, написано заяву, але потрібно надати максимальний розголос, щоб справу не зам’яли”, — повідомили в міському Telegram-каналі ХС.

У пресслужбі обласного управління Нацполіції заявили, що за даним фактом проводиться перевірка. На трупі собаки не виявили пошкоджень, інформації про те, чи оглядали вбитих кішок — правоохоронці не надали. Також вони оглянули місце події та опитали місцевих жителів.

У Харкові з верхніх поверхів викинули двох кошенят: поліція шукає шкуродерів

Нагадаємо, раніше сім’ю школярки, яка на відео била ногами кошеня, вирішили взяти під соціальний супровід. У Печенігах чиновники та поліцейські провели нараду за участю 15-річної дівчини, яка била кота, та її матері. Під час наради з’ясувалося, що дівчинка-підліток не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців. Крім того, директор ліцею, в якому навчається 9-класниця, повідомили, що Анастасія Рудна перебуває на внутрішньошкільному обліку. У поліції зазначили, що досудове розслідування за фактом жорстокого поводження з твариною ще триває.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі