У Харкові зіткнулися два легковики: постраждалих викинуло з салону машини — очевидці (Фото)

Першими про ДТП, яке сталося вранці 16 грудня на Білгородському шосе, повідомили очевидці, опублікували фото та відео з місця інциденту.

За словами свідків, учасниками аварії стали водії автомобілів KIA Optima та таксі VW Jetta.

У Харкові поїзд переїхав хлопця, що лежав на рейках

“Міцне ранкове ДТП на Бєлгородському шосе. За попередньою інформацією, іноземний студент за кермом таксі Bolt, вже позбавлений прав, виїжджав з лісопаркової зони та не поступився дорогою водієві KIA. Його пасажири вилетіли від удару з салону машини. Їх в терміновому порядку з травмами відвезли на швидкій. Водій таксі ходить на місці з перемотаною головою”, — йдеться в повідомленні.

photo_2021-12-16_10-34-34_2.jpg

photo_2021-12-16_10-34-34.jpg

 

У Харківській області легковик збив пенсіонера, який перебігав дорогу

На місце аварії прибули правоохоронці. У пресслужбі патрульної поліції Харківської області подробиці ДТП пообіцяли надати пізніше.

Нагадаємо, раніше в Харківській області машина переїхала п’яну жінку, яка лежала на дорозі. Водій з місця події зник. За інформацією правоохоронців, аварія сталася в районі села Малинівка Чугуївського району. За словами очевидців, машина білого кольору переїхала жінку, яка лежала на дорозі, і зникла з місця події. Як з’ясувалося пізніше, постраждала була п’яна.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі