У Харкові зіткнулися два трамваї: постраждала пасажирка

У Харкові біля приладобудівного заводу імені Шевченка сталася аварія за участю двох трамваїв. Через зіткнення одній з пасажирок було надано медичну допомогу. Про це повідомили очевидці в міських Telegram-каналах.

У Харкові Mercedes на “Єврономерах” не пропустив трамвай

У пресслужбі обласного управління патрульної поліції підтвердили інформацію про інцидент. За даними правоохоронців, аварія сталася близько 15:00 на вулиці Москалівській, 106. У результаті зіткнення постраждала жінка, з місця події її забрали медики та доставили в лікарню. Обставини ДТП і ступінь провини водіїв громадського транспорту з’ясовує слідчо-оперативна група.

 

 

Нагадаємо, раніше рятувальники витягли з авто водія, який протаранив огорожу. 10 лютого на пульт чергового надійшло повідомлення про аварію. На трасі Харків – Ізюм водій автомобіля Hyundai Tucson не впорався з керуванням і врізався в огорожу. В результаті зіткнення чоловіка затиснуло між конструкціями кузова, самостійно вибратися з салону він не міг. Рятувальники, що прибули на місце, деблокували його та передали медикам.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі