У Харкові зловмисник по 8 разів на день ходив у супермаркети і розраховувався викраденою карткою інваліда

У Харкові судитимуть чоловіка, який вкрав банківську картку людини з інвалідністю і тривалий час користувався нею. Власник картки лише через місяць зрозумів, що відбувається. Про це повідомили у відділі комунікації поліції регіону.

Наприкінці минулого року до правоохоронців звернувся харків’янин із заявою про те, що у нього невідома особа викрала банківську безконтактну картку і постійно купує різні товари в магазинах міста. Працівники поліції встановили, що зловмисник робить покупки у великих супермаркетах міста, при чому приходить до магазинів до 8 разів на день.

У Харкові затримали чоловіка, який в комендантську годину викрав лавку

Вивчення записів з камер відеоспостереження та роздруківок транзакцій дозволили встановити особу зловмисника. Ним виявився 44-річний чоловік, який раніше вже мав судимість за подібні злочини. На час затримання він вже встиг придбати товарів на суму більш ніж 90 тисяч гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) та ч. 1 ст 357 (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України. Слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Зловмиснику загрожує до 8 років тюремного ув’язнення.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі