У Харкові знайшли повішеним чоловіка

Інцидент стався в індустріальному районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними слідства, 6 липня на спецлінію надійшов сигнал про те, що на вулиці Пожарського знаходиться труп. Прибувши на виклик, правоохоронці виявили тіло повішеного 36-річного чоловіка.

Під Харковом школяр наклав на себе руки

Загиблого відправили в морг для проведення експертизи. Дані про інцидент зареєстрували в Єдиному журналі заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення.

У Харкові чоловік впав з висоти та розбився, намагаючись повіситися

Нагадаємо, раніше під Харковом жінка, чия дитина потонула у ванні, намагалася накласти на себе руки. Трагедія сталася на початку серпня. 41-річний чоловік прийшов додому та знайшов свою дитину мертвою в ліжечку. Дружини в цей момент не було вдома, а на телефон вона не відповідала. Силовики виявили 34-річну жінку на березі річки. П’яна мати намагалася звести рахунки з життям.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі