У Харкові з’явиться щорічний сімейний фестиваль

Сімейний фестиваль Manufactura Fest пройде на території IT-парку “Мануфактура” 3 жовтня. Організатори обіцяють, що захід стане щорічним міським подією.

Організатор фестивалю – будівельна компанія Строй Сіті Development Group – запрошує харків’ян на сімейний фестиваль Manufactura Fest. У програмі: виступи вуличних мімів, шаржистів, окуляри віртуальної реальності й аніматори. Для гостей фестивалю передбачені фудкорти та зігріваючі напої.

Протягом усього дня у дворі IT-парку Manufactura буде грати жива музика. Спеціальні гості фестивалю: кавер-група Manera, музична група Heart Beat Brass Band і струнний квартет “Динас шоу”.

За словами організатора заходу Ольги Брянцевої, Manufactura Fest – це подарунок харків’янам і місту від будівельної компанії Строй Сіті Development Group. Його головне завдання – раз на рік зібрати разом харків’ян у новій затишній локації міста.

“Там, де ще пару років тому була покинута ділянка із застарілою будівлею старої борошномельні, тепер простора локація, де можна проводити різноманітні заходи. І Manufactura Fest одне з них. Головна ідея заходу – це показати, як може змінитися занедбаний міський простір, якщо в нього вкласти душу”, – говорить Ольга Брянцева.

У Строй Сіті Development Group обіцяють, що фестиваль стане щорічною міським подією та буде проводитися кожної першої неділі жовтня.

Початок сімейного фестивалю Manufactura Fest 3 жовтня о 13:30. Вхід вільний.

Коментарі