У ХОДА розповіли, які дороги відремонтують наступного року

У Харківській області в рамках президентської програми “Велике будівництво” відновлять Київську трасу, розширять Окружну та збудують дороги в прикордонних районах і до місць масового відпочинку. Про це повідомив керівник Харківської облдержадміністрації Олександр Скакун.

“У наступному році завершимо роботи на Окружній дорозі та почнемо проєкт будівництва ще двох смуг з освітленням. Також освітимо дорогу Харків – Чугуїв і повністю відновимо дороги Високий – Мерефа, до перехрестя з Дніпровським автобаном, Харків – Дергачі – Золочів, до кордону з Російською Федерацією, Сахновщина – Ізюм – Барвінкове – Краснокутськ – Богодухів – Шевченково – Первомайський – Кегичівка. Безумовно, завершимо дорогу Київ – Харків та почнемо будівництво об’їзної дороги навколо Валок. Не оминемо увагою й наші курортні місця, обов’язково побудуємо нову дорогу Харків – Вовчанськ – Плетенівка. Таким чином в улюблені місця відпочинку харків’яни будуть діставатися з комфортом”, – сказав Олександр Скакун.

Також очільник ХОДА відзначив, що запланований ремонт доріг у бік кордону з РФ, адже розвиток інфраструктури саме в прикордонних районах – це стратегічне питання.

“Там давно не робили дороги. Я захистив у Києві фінансування напрямку, наприклад, Харків – Вовчанськ – до кордону. Це буде нова сучасна дорога. Також це дорога в бік Гоптівки. Це дорога й у Козачу Лопань. Це буде мати вже новий вигляд – і села, й інфраструктурні об’єкти”, – розповів Скакун.

Нагадаємо, що до кінця року планують здати в експлуатацію сім об’єктів “Великого будівництва” в Харкывській області, серед яких – дитсадки, школи, фізкультурно-оздоровчі комплекси, лікарні та заклади культури.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі