У ХТС розповіли, коли всі харків’яни будуть з теплом

У 57% житлових будинків Харкова вже потеплішали батареї. Про це сьогодні повідомив технічний директор КП “Харківські теплові мережі” Євген Кауркін.

“Ми з 14 числа почали підключати житлові будинки до опалення. На сьогоднішній день опалюються вже 3578 будинків, що становить 57% усього фонду”, – сказав Кауркін.

Комунальник розповів також, коли тепло з’явиться в останніх будинках.

“Регламентний термін підключення – два тижні (до 28 жовтня. – Ред.), Але ми постараємося зробити це раніше”, – заявив техдиректор “ХТС”.

З початку опалювального сезону харків’яни активно користуються муніципальною телефонної службою “1562” і повідомляють про дефекти в системі – наприклад, про відсутність опалення в одній з кімнат або на кухні. В ХТС запевняють, що обробляють заявки і оперативно усувають проблеми.

У Харкові почали вмикати опалення в лікарнях і дитсадках

У ХТС нагадали, що в нинішньому році за фінансової підтримки Світового банку вдалося оновити обладнання та мережі. Так, були модернізовані чотири насосні станції і чотири районні котельні, на ТЕЦ-3 реконструювали турбогенератор потужністю 20 МВт, а для управління в режимі реального часу впровадили систему SCADA. Раніше секретар міськради Ігор Терехов підкреслював, що впровадження технологій енергоефективності дозволяє місту зберігати тарифи на теплопостачання для жителів.

Коментарі