У Куп’янську російські обстріли зруйнували приватний будинок: під завалами загинула жінка

За добу у Харкові та області через російські обстріли трапилося три пожежі. Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС в Харківській області.

Дві пожежі сталися у приватному секторі селища Дворічна. Через влучання ворожих снарядів учора загорілися будинок на площі 80 кв. м, а також гараж на площі 18 кв. м., в якому знаходились автомобіль і мотоцикл. Пожежі були ліквідовані силами особового скаду 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини, постраждалих немає.

Під Харковом пенсіонер зазнав поранень, підірвавшись на міні

Близько 23:00 Київський район Харкова піддався черговому масованому ракетному удару. Внаслідок влучання однієї з ракет зайнялась одноповерхова будівля господарського призначення та тролейбус. Площа горіння склала 13 кв. м. О 23:54 вогонь приборкали бійці 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Постраждалих немає.

Близько 17:00 у Куп’янську був обстріляний один з приватних маєтків. Він зазнав руйнувань. Під завалами опинилась 76-річна жінка. Рятувальники 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини виїхали для проведення аварійно-рятувальних робіт. На жаль, розібравши завали, вони виявили тіло жінки без ознак життя.

Ще она пожежа була не пов’язана з обстрілами. Сьогодні о 00:55 в селі Вишневе Красноградського району через коротке замкнення електроприлад загорівся один із приватних будинків. Рятувальники 16-ї ДПРЧ ліквідували вогонь о 03:08, він вирував на площі 100 кв. м. На пожежі загинув 82-річний чоловік.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі