У Києві чоловік облив пивом жінку з дитиною через те, що вони розмовляли українською мовою

Під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили відео, на якому невідомий з явними ознаками алкогольного сп’яніння конфліктує з жінкою. Зі слів потерпілої, чоловік, перебуваючи напідпитку, погрожував їй та її малолітній донці на дитячому майданчику через те, що вони розмовляли українською мовою. Крім цього, порушник нецензурно лаявся, облив жінку пивом та висловлював антиукраїнські гасла.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Києва, інцидент стався на території Дніпровського району столиці. Фахівці кримінального аналізу протягом декількох хвилин встановили особу та місце проживання порушника, а його фотоорієнтування отримали всі піші наряди на автопатрулі територіального підрозділу поліції.

Менш ніж за годину дільничні офіцери Сергій Алексєєв та Олександр Мазур розшукали чоловіка за місцем мешкання та склали на нього адміністративні матеріли за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення – дрібне хуліганство (санкція зазначеної статті передбачає штраф до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи строком до шістдесяти годин, або виправні роботи строком до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або до п’ятнадцяти діб адміністративного арешту).

Зловмисником виявився 36-річний уродженець Вінниччини. Наразі правоохоронці перевіряють його на прихильність до «руского міра» та на причетність до вчинення інших правопорушень на території міста Києва.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі