У Києві Mercedes в’їхав в автобус: постраждали 23 пасажири

На Повітрофлотському проспекті столиці кросовер в’їхав в автобус, який рухався попереду. Після зіткнення пасажирський транспорт врізався в електроопору. Про це повідомили в поліції Києва.

У ДТП постраждали 23 пасажири автобусу, серед них троє неповнолітніх. Людей із різними травмами доправили до лікарень. За попередньою інформацією, зіткнення сталося через те, що водій Mercedes не дотримався безпечної дистанції. 28-річного водія легковика затримали та помістили до ізолятора тимчасово тримання.

Правоохоронці внесли дані до автотрощу до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

ДБР відкрило кримінальне провадження за фактом ДТП з участю автомобіля президента України

Нагадаємо, раніше на Закарпатті сталася смертельна автотроща. В селі Дунковиця Берегівського району 37-річний водій автомобіля Renault не впорався з керуванням на мокрому дорожньому покритті, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся із вантажівкою MAN, якою керував 49-річний чоловік. Один з пасажирів Renault — 39-річний мешканець села Довге загинув на місці. Ще одного пасажира легковика з важкими травмами госпіталізували до реанімації Мукачівської лікарні.

Коментарі