У Києві попрощаються з українською телеведучою Русланою Писанкою

У неділю, 21 серпня, відому телеведучу проведуть в останню путь.

У черзі померло десять осіб, які хотіли виїхати з окупації в Запорізькій області

Прощання розпочнеться о 09:00 у Спасо-Преображенському соборі Києва (вул. Маршала Конєва, 3-а). Цього дня прощатимуться і з мамою Руслани, Діною Василівною, повідомляє ТСН.

Про це в ефірі телеканалу розповів чоловік телеведучої Ігор Ісаков. Також він розповів, що напередодні повномасштабного вторгнення Руслана Писанка на сцені зламала ногу та пересувалася за допомогою милиць.

“Так трапилося, коли ми тікали від війни, моя теща вже була хвора, у неї була четверта стадія раку теж. Руся дуже нервувала. Ми їхали, бо на блокпосту нам сказали, що колона сьогодні має йти через наше село. Через 10 хвилин зібралися, в машину буквально закидав по черзі, Руслану потім Діну Василівну, потім цей інвалідний візок, милиці”, — згадав Ігор.

У Німеччині померла українська телеведуча Руслана Писанка

Три дні родина їхала на захід України та в дорозі вирішили, що Руслана поїде за кордон лікуватися. 19 липня актриса померла у Німеччині. У її мами також прогресував рак і разом із зятем вони вирішили повернутися із західної України додому.

“Я її додому не довіз, тому що дорогою вона знепритомніла і вже не прийшла до тями. Ще днів п’ять-шість вона була вдома і пішла”, – розповів Ісаков.

Коментарі