У мерії показали, як виглядатиме дворівнева розв’язка на “Київській” (Відео)

Щоб уникнути колапсу, в місті потрібно створити ще з десяток транспортних розв’язок. Про це повідомляє пресслужба мерії.

Сьогодні, 20 липня, в Харківській міськраді пройшла нарада, присвячена розширенню вулиці Весніна. На ній представили візуалізацію дворівневої розв’язки, яку планують побудувати в районі станції метро “Київська”. Нова дорога повинна буде розвантажити перехрестя в районі супермаркету “Ріст”, а також з’єднати вулиці Шевченка й Академіка Павлова.

У Харкові побудують багаторівневу розв’язку біля метро “Київська” (Відео)

“Цей потік з Салтівки потрібно вивести в центральну частину міста, тому потрібно розширення вулиць Весніна та Матюшенка. Підтримати цю систему необхідно пробиванням з вулиці Пушкінської на вулиці Саперно в сторону вулиці Героїв Праці”, – сказала головна архітекторка міста Тетяна Поліванова.

У планах чиновників зробити вулиці Весніна та Матюшенка трьохсмуговими, прибравши одну трамвайну колію й зробивши маршрут реверсним.

Нагадаємо, в травні минулого року Геннадій Кернес опублікував звернення, в якому розповів про плани побудувати новий торговий об’єкт. Ринок буде розташовуватися уздовж дороги, яку планують прокласти через територію ТЦ “Барабашово”. Градоначальник запевнив, що траса буде “гарна та сучасна”. Комунальний ринок обладнають електрикою, водою та каналізацією.

 

Коментарі